Thursday, September 8, 2011

Victoria dan Beckham perkenal anak cara hidup selebriti

Bismillahirahmanirahim
Assalammualaikum w.b.t

siapa yang tak kenal David Beckham dan isterinya Victoria? uhuhu.. kalau tak kenal, tak tahu nak cakap apa. seperti yang korunk tahu, anak Victoria yang diberi nama Harper Seven Beckham baru sahaja mencecah 8 minggu. kalau bayi biasa, duduk rumah kena bedung tapi, Harper telah pun dibawa keluar oleh Beckham dan Victoria untuk menemui cara hidup selebriti.


begini rupanya kehidupan bayi selebriti yerk? huhu. tapi, ada juga selebriti yang more prefer to hide their children sebab takut ada kes penculikan dan meminta tebusan yang tinggi sehingga boleh meragut nyawa anak mereka. so, depends on that selebritilah kan. :) lagipun nak risau apa, depa ada bodyguard .


fyi, Victoria terpaksa menggunakan kasut bertutup yang tidak bertumit kerna menurut sumber, Victoria tergelincir ketika beliau pregnant dan disebabkan insiden tersebut, beliau mengalami kecederaan tulang belakang.  Doktor menasihati beliau agar tidak menggunakan heels bagi mengelakkan kesan yang lebih teruk.

*pesanan penaja
sila berhati-hati ketika berbadan dua 


setiap yang berlaku, ada hikmahnya
"lahirkanlah keikhlasan dihatimu"

5 comments:

iyan shazlind said...

comelnya baby girl diaorg :)

NasZ said...

rezeki dorang tu.

korang betul2 anak malaysia ke? ada berani jawab kuiz kat blog saya? hehe.

MOHD NASER.com

SoLy SoLicious said...

pergh.nsib bek baby xde pape..

- abdul hadi abdul muti - said...

tak bestlah jadi anak retis ngan atlet. susah nakcari privacy. huhu

Luqeem™ said...

tapi victoria still perut dia kekal tak buncit lepas ngandung..hmm