Sunday, October 30, 2011

cuba terbalikkan muka korunk.

Bismillahirahmanirahim
Assalammualaikum wbt

hye semua. :) dengan gembiranya cx datang disini untuk update blog. huhu. sekian lama tak update gara-gara ter'obses dengan novel. kih3. orite, apa yang cx nak share ni just suka-suka. tengah cx syok bw tadi, tiba-tiba cx tertarik dengan gambar yang ada. cuba korunk terbalikkan muka korunk menjadi muka yang lagi satu. macam Dr. Jekyll and Mr. Hyde yang ada split personality. mesti lawak kan? haha okay. jom tengok. 




so camne korunk? kretif sungguh pelukis yang melukis dan berimaginasi kan? :) korunk boleh? heheh. jangan macam-macam bila korunk cuba terbalikkan muka korunk ya. kih3. okay bye~


Indahnya ciptaan Allah tiada tandingannya 
"lahirkanlah keikhlasan dihatimu"

3 comments:

shiema sufian said...

scary -.-'

Nur Zulaikha said...

pening3x..
jom bace enty ni jap..time kasih
http://wwwzuemygen91.blogspot.com/2011/10/persamaan.html

aidamira said...

agak2, muka kite nie pun bole bt mcm nie x..?? hehe.. saje jenguk.. salam perkenalan! :D