Monday, October 10, 2011

Facebook is a SEX?

Bismillahirahmanirahim
Assalammualaikum w.b.t

hye korunk. semalam kecoh pasal Halo Moon dan bencana disebalik Halo Moon ... macam-macam cerita yang cx dengar bila masing-masing dok bercerita pengalaman sendiri. tapi cx kali ni taknak cerita pasal tu, cx nak cerita pasal facebook. korunk ada fB kan? tipu ler tuh kalau kata tidak. meh sini kasi 'piat' telinga sikit. 

bila kita buka jer facebook, kita akan nampak dia tulis "FACEBOOK HELPS YOU CONNECT AND SHARE WITH THE PEOPLE IN YOUR LIFE" and korunk akan nampak ada connection antara kepala-kepala orang yang kononnya kita dihubungkan tak kira tempat. kan? tapi, cuba korunk tengok gambar kat bawah ni. 


so, camne? any comment? :) sumber? klik SINI

mereka bijak mengaburkan mata si pengguna
"lahirkanlah keikhlasan dihatimu"

3 comments:

maszull said...

salam cx's...alamak mcm tu yer...bahaya tu...:)

Syazwan Che Deraman said...

aah ea.

baru perasan.

Mikah Lurima said...

tiada yg mustahil. Asalkan kita tahu niat kita baik masuk fb sudeyh. kan?