Sunday, October 2, 2011

Kasut Wanita yang Pelik

Bismillahirahmanirahim
Assalammualaikum wbt

perempuan kalau dikaitkan dengan kasut, itu adalah normal.  kalau boleh semua jenis kasut di dunia ni mesti ada di dalam almari/ rak kasut rumah diorunk. hahah. tak dinafikan. wanita obses terhadap kasut. huhu. tapi tak semua okay. :) orite, if cx bagi korunk kasut camni, korunk nak pakai tak? ;p

takde bucu kasut

takde tumit kasut @ heels

kaki menegak 24/7
korunk, even korunk nak fesyen kasut pun, korunk kena fikir jugak effect dia ya. time cx diploma dulu, member cx ada buat presentation pasal heels tau. memang sangat seram bila dengar. macam-macam effect yang tak baik bila korunk pakai heels terlalu kerap. macam Victoria isteri Beckham, dia sekarang merana sakit tulang belakang gara-gara heels. so korunk, sila berhati-hati. 

*Pesan Mak Temah
Jangan nak terlalu mengejar fesyen tapi diri sendiri merana dan menderita

hidup biar berpada
"lahirkanlah keihlasan dihatimu"

4 comments:

NasZ said...

memang ada effect yg kurang baik bila pakai heel. kesihatan perlu diutamakan.

MOHD NASER.com

momo said...

dah serupa kaki kuda tngoknya...hehehe...

--pyKaH-- said...

fuh.....
meletup kaki....

Lia Lomi said...

high heel memang banyak effect tu pakai pun bila nak keluar jalan jer.