Thursday, November 10, 2011

HasrulHassan Jelajah dan Gegar Blog 2011 !!

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

rajin pula cx untuk join segment hari ni kan. hehe korunk kalau rajin macam cx, jomlah join sama-sama. tak rugi pon. lagi dapat banyak benefit ada la kan. :) kali ni segment HasrulHassan ..

click if nak join

nama sebagai blogger : CX
nama blog : CXopportunities.blogspot.com
starting blogging : 8 June 2011
target blog : nak attract pembaca untuk melekat dekat blog cx dengan pelbagai sharing. kalau boleh nak follower cecah 1k :) InsyaAllah.

more on:

bw merapatkan silaturrahim
"lahirkanlah keikhlasan dihatimu"

5 comments:

Tihara said...

salam,
dari segmen yg sama,sambil tu nak jemput
Join Giveaway Di Blog Saya...JUM :)

HafizRahim said...

jalan2 dari segmen yang sama.=)

Entry saya "Segmen HasrulHassan.Com : Jelajah Dan Gegar Blog 2011 !!"

Rahmah Ram Ram said...

As Salam,

Singgah dari segmen yang sama..salam kenal dan selamat berblogwalking. Semoga sukses selalu... dan Insyaallah semoga apa yang dihajati menjadi kenyataan :)

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2011/11/segmen-hasrulhassan-jelajah-dan-gegar.html

shiema sufian said...

Shiema singgah dari segmen yang same. jangan segan segan singgah dan follow belog shiema ye :)
http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/11/hasrulhassan-jelajah-dan-gegar-blog.html

c genk bah ne said...

Salam Perkenalan…
Genk datang sini,
Dari segmen yang sama
JOM DATANG BLOG GENK