Thursday, November 10, 2011

Segment : Santai Blogger!

سْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

dah lama cx tk join apa-apa segment. iyeke? *memikir. okay, hari ni cx nak join segment abah! hehe.  dulu pernah join perhimpunan 4.0 :) sangat best. dan sekarang nak join segment santai blogger ni plak. jom kawan-kawan. syarat sangat senang :)

click if nak join
url blog cx:
cxopportunities.blogspot.com

sebab:
CX adalah gelaran untuk diri cx sendiri :) *disebalik cx ada nama betul. hehehe. then, OPPORTUNITIES means cx nak share segala information, knowledge or anything dekat blog ni selagi peluang itu ada untuk cx. jadi, cx taknak sia-siakan blog ni dengan perkara yang mungkin boleh membuatkan orang rasa annoying dengan penulisan cx. InsyaAllah. maka dengan itu, terjadilah url blog cxopportunities.blogspot.com :)

Tagged:

MAK TEMAH's comment:
bukan ker cx ni tak pernah lucky kalau guna random.org? haha

berusaha selagi masa itu ada
"lahirkanlah keikhlasan dihatimu"

16 comments:

Ku Azhar said...

wahhh!! terbaekk!!!ooo ada kaitan dgn nama ek? yg C tu abah tau sikit2..yg X tu pun ada ek? waaa baru tau...hehehe..tq tau join! :)

cx's said...

@Ku Azhar hehehe. ade kaitan dgn name btl tp bkn nme btl pn. heheh :) wc abah! :)

cerita best said...

pakjoe dtg lg komen blg nie hahah japp g pakjoe join segmen nie

GaRy™ said...

thanks tag gary!! ingat gak cx kat gary ek... =)

widiea azira said...

hye..sye pon join gak..suda folow awk skali..salam prkenalan erk

maszull said...

assalamualaikum CX'S...mekacih tag mama ...:)

myu said...

Salam perkenalan :) Myu singgah dari segmen yang sama...

http://violetrosesmyu.blogspot.com/2011/11/segmen-santai-blogger.html

Cik Bambam said...

Datang ziarah dari ahli kumpulan 7!! :D

Terjah jom!: Cik Bambam punya stori
Terjah jom!: Belog giler GA & Contest

Maya said...

waa.. maya dtg dari segmen y sama. :) salam perkenalan.

CikHoneyBee said...

cikhoneybee dtg singgah siasat asal usul URL kamu. hehehe.. jmpt ke blog ya :)

http://storycikhoneybee.blogspot.com/2011/11/segment-santai-blogger.html

Lyza Qayudonajew II said...

singgah sini drpd segmen yg sama :)
jemput dtg singgah blog Lyza :)

http://lyzaqayudonajew.blogspot.com/2011/11/segmen-final-hope-santai-blogger.html

fieda said...

Saya dtg baca entry...Happy blogging..:)

http://mylovely-fieda.blogspot.com/2011/11/segment-santai-blogger.html

Muhammad Faris 'Azim said...

Dah singgah sini dan follow. Jom follow sana kembali. Klik link untuk melawat blog saya. Segmen Final Hope | Santai Blogger di Terjal Bicara

Muhammad Faris 'Azim said...

Dah singgah sini dan follow. Jom follow sana kembali. Klik link untuk melawat dan follow blog saya. Segmen Final Hope | Santai Blogger di Terjal Bicara

Mu'izzuddin Hatdran said...

datang singgah sini dari contest final hope, group 4,. done following u,. do follow me back okay,. thankz,. :)

http://strideaspioneer.blogspot.com/2011/11/segmen-santai-blogger.html

Nor Sharul Atikah Bt Nor Azlan said...

datang melawat sini :)
sy dari group 3. jemput singgah blog saya :)

*dah click2 awak punya !