Saturday, December 24, 2011

Kuasa Make - Up

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

hye peeps! :) rajin plak nak update blog sementara menunggu roomate cx iaitu Mizat sampai untuk keluar berjimba. hehehe. hari ni mesti sale dekat JUSCO. hahah. esok Christmas kan? ;) so tak sabar nak keluar hilangkan stress setelah penat belajar :) oryte, cx nak cerita pasal kuasa make-up. cx rasa, semua orang dah tahu tapi cx still nak share. korunk tengok sendiri apa yang terjadi :)

*kebiasaannya orang relate make-up dengan orang Korea hehe

tanpa make-up

bahagian yang di make-up

haaaa. para lelaki diluar sana. camne? hahahah. jangan tertipu ya . :)

hargailah ciptaan Allah
"lahirkanlah keikhlasan dihatimu"

4 comments:

aimie amalina said...

walllaahhh
tolong make up kan kite bole
hahahaha :p

syazana amira said...

hehe.. dahsyat makeup nih.. :D

hazirah kasimon said...

;) yeahh

keri ikhwan said...

adoi.. tertipu