Friday, December 30, 2011

Segmen - 5 Blog Paling Diminati 2011 by Nizam Ijam

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ


click here to flying without wing

BLOG 2011 YANG DIMINATI:


dunia junko is the best blog sebab blog beliau sangat banyak berita yang best. beliau suka share cerita yang agak mengerikan. even cx tak berani sangat nak tengok tapi berani-berani jerk sebab beliau share ilmu atau berita yang kita tak tahu.



suka blog ni sebab blogger ni sangat kreatif. cx suka blogger yang kreatif sebab mereka ni berseni. beliau mesra blogger dan tak lokek dengan ilmu untuk dikongsi bersama. 


blog ni cx baru jerk cx jumpa dan terus tertarik sebab semua entry beliau best. first entry yang cx terus tertarik adalah berkaitan embrio haiwan yang beliau share. cx sangat teruja dan terus follow until now. heee. ;) 


blog ni sangat best sebab beliau juga sangat kreatif. cx tertarik dengan blog beliau sebab beliau pandai buat vector and doodle. hee. beliau turut menjadi idola dalam mengasah bakat seni terpedam cx yang tak menjadi. hahahah. thanks keri! :)


SR ni antara blog yang selalu cx singgah. ada jerk entry baru. mesti cx singgah . cuma sekarang ni cx bz, so tak sempat nak singgah macam selalu. blog ni sangat best. penuh informasi dan knowledge :) 

due date :
31 Disember 2011
(malam tahun baru)

selamat tahun baru
"lahirkanlah keikhlasan dihatimu"

6 comments:

junko-el-hida said...

Wahh. bermimpi ker aku nie?. Pakk pakk. Tampar muka sikit. hihihi. Thanks sesgt sebab senaraikan dunia junko dalam blog Cx. Hope u love it till the end..

Nizam Ijam said...

thanks sebab join... :)

Dari Tadi Pagi said...

Thanks! dan selamat tahun baru :D

keri ikhwan said...

cam x percaya je ni... waa... thx sesangat! blog ni pn best... truskn berlatih lukis vector... nk lg best, join WLA... :)
(ke da join dh?)

sekamar rindu said...

salam....

sr sungguh rasa terharu....dalam banyak2 blog, blog picisan sr yg terpilih...terima kasih sekali lagi..

My Name is Mar said...

Ggggggrrrr~~
Kenapa perlu ada blog Keri Ikhwan tu?
Musuh UTAMA tuh...
HAHAHAHAHAHAHAXD