Friday, February 3, 2012

Nama Manusia Paling Panjang

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

hye peeps! :) sihat? semoga sihat ya. kalau tak sihat pon, pergi makan ubat. jaga kesihatan untuk orang yang tersayang. okay, kita sebagai manusia, jika dapat baby mesti nak cari nama kan? then nak nama yang sedap sajo. taknak kalah dengan orang lain punya nama. mesti malatop. tapi kan, kalau korunk, nak ke letak nama anak panjang berjela? then nanti nak panggil apa ekh? huhu.


Autumn sullvian corbett fitzsmmons jeffries hart burns johnson willard dempsey tunney schmelling sharkey carnera baer braddock louis charles walcott marciano patterson johanson liston clay frazier foreman brown

haaa. macam mana? ada berani nak lawan nama budak kecik ni? heheh. kesian cx dengan budak ni, tak memasal jerk. macam bahan ujikaji ada gak . yelah, diuji oleh parent dia untuk menjadi yang terpelik didunia. and maybe boleh famous. hehe. good luck ya adik :)

cx:
Biar nama pendek asalkan maksudnya baik dan dapat mendidik anak yang membesar itu dengan sifat-sifat yang baik . InsyaAllah :)

I love my name :)
"lahirkanlah keikhlasan dihatimu"

4 comments:

mumui said...

hadohh.. name die ke tu?? lau kat malaysia mesti banyak IC die...hehe

maszull said...

assalamualaikum CX'S...alamak panjangnya nama die mcm mana nak sebut tu...:)

QasehCinta said...

dh x mcm nme dah..huhuhu
kalau duk malaysia dak ni..ntah brapa keping ic die kne simpan...hihihi

Putri N@ilofar said...

huish....panjangnya name dia...mcm ne la ckg dia nk sebut name pnuh dia nnti...haha