Tuesday, June 19, 2012

catur kehidupan

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

hye! (: entry ni sengaja cx buat . semalam cx terasa nak main game tapi taknak game yang download bagai tu. dah bosan. cewah! huhu. tiba-tiba cx rasa nak main chess. dekat dalam lappy ni je pun. semua orang pun ada. heheh. dah lama tak main. sekali main, terus pandai checkmate! hahah *jakun




actually, selama ni, cx reti main kalah mati tapi tak reti nak checkmate orang. hahah! *blushing. tapi for the first time cx dah reti. hehehe. macam budak-budak je kan. orang baru reti, so eksaited terlebih. padahal orang lain gila pro main benda alah ni. heheh but at least cx dah tahu ! (: sangat suka. hehe #kbai

checkmate your heart! (;
"lahirkanlah keikhlasan dihatimu"

2 comments:

AyueJean said...

Ok la tu cx, tau gak main....
Ayue lngsg x reti main..
hahhahahhaha... lagi malu tau...

maszull said...

assalamualaikum cxs...mamapun kurang sikit kalau main catur ni kalau anak mama memang suka...:)