Friday, June 8, 2012

selamat ulangtahun CX! :)

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

hye peeps! simple entry for tonight. nak update daripada semalam tapi tidak berkesempatan. terlalu banyak hal duniawi yang perlu diselesaikan. alhamdulillah i'm ok now. ok kawan-kawan, cx nak update ni pun just nak cakap syukur alhamdulillah sebab hari ini 8 Jun 2012 merupakan tarikh lahir blog cx . heee

Zhù nǐ shēngrì kuàilè!
Zhù nǐ shēngrì kuàilè!
shēngrì kuàilè CX!
Zhù nǐ shēngrì kuàilè!

hehe alhamdulillah blog cx telah berusia 1 tahun. :) tak sangka dah setahun anak mama ni. *eh! ahahahha. ok2. terima kasih diucapkan kepada rakan-rakan yang telah follow cx. terima kasih banyak2! okaylah, cx berbesar hati untuk bagi gift kepada follower kita yang latest ni yang telah menambah bilangan followers cx menjadi 956 *bilalah nak capai 1k an? huhu. hadiahnya adalah cx nak bagi TOPUP FREE .. heheh itu sahaja yang cx mampu.

siapakah yang bertuah itu? mari kita lihat siapa yang kena~~ :)
sila tekan header ni if korunk nak tahu siapakah gerangan yang bertuah. heee
okaylah. selamat ulang tahun cx!! :) wish diri sendiri memandangkan diri sendiri jerk yang tahu birthday si CX ni bila di alam maya. huhuhu! #okbai

syukur kehadratMu Ya Allah
"lahirkanlah keikhlasan dihatimu"

4 comments:

pinkcolourpinky said...

haha...thankz u very much syaza...tuk topup n ajar lyn skit2 ttg blog...bru nk mule..xde pape pn lg...:)

cx's said...

it's ok my dear :) enything for you :)

Iza Rohaiza said...

suka baca blog ni :)
nice..

maszull said...

assalamualaikum cxs...tahniah yer dah setahun rupanya...:)