Friday, July 20, 2012

Apa Ni?

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

apa khabar kawan-kawan? okaylah, ini merupakan autopublish entry ya. :) ketika ini cx mempunyai sesuatu yang perlu diselesaikan. yalah, hari mantai kan :) cx ada join satu segmen tau. even cx tau yang cx tak pernah lucky if join apa-apa pon, tapi sengaja menceburkan diri. who knows rite? :)

sila klik untuk tumbersaran yang baik :)
haa. dah tengok gambar? ketika cx tekan je link ke blog tersebut, tengah-tengah loading, terus keluar warning ni. kenapa ekh? yes I know this warning warn me that it might harm my lappy. but greetvalley.com tu jenis haiwan ternakan apa ekh? urm.. yes that's true it was virus but how? urm. *sibuk memikir benda yang tak perlu. haha. okaylah. selamat berterawih kawan-kawan! :) 

p/s :
btw, cx tak berniat nak menjatuhkan mana-mana blog. apa yang curious disini adalah jenis virus ini ya. :) terima kasih anak-anak! :)

kutiplah pahala dibulan Ramadhan ini
"lahirkanlah keikhlasan dihatimu"

No comments: