Wednesday, July 18, 2012

Lucky Person for Segmen Kembar Saya

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

selamat malam. entry ringkas untuk anda. cx tak berapa nak sihat. batuk. selsema. bakal demam. badan dah mula sejuk panas. batuk menjadi-jadi. setelah berkurun tak makan ubat selsema, tonight, telah selamat masuk dalam perut bersama ubat batuk woods. semoga esok, cx kembali sihat. amin. 

antara berikut adalah pemenang bagi segmen kembar saya! untuk kalian yang tersenarai, anda diminta komen di entry ini dan meninggalkan nombor telefon anda untuk menebus hadiah RM10. RM5. sila letak nama + no.telefon + link blog. hehe. :) don't worry, cx tak publish pon comment kalian tu. :) cx akan direct bagi hadiah kalian. orite? :) sila klik SINI untuk senarai peserta. kalian adalah :

1st price (RM10)

2nd price (RM5)

3rd price (RM5)

CONGRATULATIONS to all of you . cx randomly tau cabut lucky number. huhu. btw, untuk kembar cx.. kalian yang bertuah adalah peserta yang lahir pada bulan FEBRUARY *boleh rujuk bloglist ya. secara automatiknya, kalian tersenarai dalam bloglist KEMBAR CX! :) . ok then, thanks a lot pada yang join this segmen. #kbai
p/s:
more than a week, if you are not redeem your gift. automatically canceled. . huhu

sakit itu penghapus dosa
"lahirkanlah keikhlasan dihatimu"

5 comments:

nanakimie said...

hehe..tq tq:)

nana ambek link cx jgk ltk kat list sweet buddies ye^-^

mi$$ch0c0laTe said...

dh dapat pon ;) thnx yea :)
rezeki :)

Nabila Mohammad said...

Terima kasih! hehehe
Murah rezeki saya..
^_______^

Nabila Mohammad said...

Dah dapat.. TQ cx's ^____^

Nur Amiraa Rahimm said...

thanks cx ! :)