Thursday, July 12, 2012

Selera Anak Tekak II

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

hye peeps! hehe. tadi cx update pasal food yang cx nak makan kan? hehe. cx ada mention tomyam campur kan? huhu. tak boleh tahan nafsu makan betul tau cx ni. ingatkan nak buat tomyam esok lusa tapi tup-tup .. terbuat pula malam ni. hehe. erghh~ Alhamdulillah ;p



cx buat tomyam sebab sangat lama tak makan. nak makan kat kedai boleh tapi kadang-kadang yalah kan, hari ni semalam sedap, esok lusa.. terkurang rasa. hhee. so, cx decide untuk buat sendiri. kasi puas hati maaa. :) nak pedas pon pedas. nak masam pun masam. huhu. nak pekat pun pekat. alhamdulillah. dah selamat masuk dalam perut pun. :)

thank you Allah
"lahirkanlah keikhlasan dihatimu"

2 comments:

ummi_norseha said...

nyum2 sedapnye terliur nie,hntr kt ibu cikit..:)

keri ikhwan said...

nmpak sedap, pekat camni bru kaw