Thursday, August 30, 2012

Blogger Berseni > dilladoodledat

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

credit to dilladoodledat
hye peeps! cantik tak lukisan diatas? :) cx sangat suka. hehehe. nama blogger ni adalah DILLA .. pari-pari diatas ni bukan beliau ya. hehe. cx mula kenali blogger ni seminggu lepas kot. *tak ingat. melalui blogger PILOT kita, siapa? cari sendiri. huhu. kenapa cx suka sangat blog ni? sebab:

1. cx suka blogger yang berseni yang lebih menjurus kepada lukisan *confirm follow to support them.
2. suka idea blogger ni yang ohsem bila bercerita.. siap ada komik tau.
3. cara penyampaian beliau sangat sempoi dan gila-gila *seronok baca

ini dia owner blog seni ni :)
korunk nak tahu best atau tidak blog ni. pergilah terjah :) insyaAllah tidak mengecewakan melainkan korunk berhati busuk terhadap kejayaan orang lain. huhu *rasakan! ;p cx suggest pada korunk supaya pergi baca komik beliau yang dah ada 3 episode. sangat best. kalau malas nak cari.. tekan jerk dekat link bawah ni ya.

komik raya : 
si sally bapuk dan baju kurungnya


percaya dengan qada' qadar Allah
"lahirkanlah keikhlasan dihatimu"

4 comments:

ummi_norseha said...

ok ibu pg terjah jap...hikhik

Momo said...

aku suka blog die nih.. katon die lawak dol..haha

ary_lee said...

terus terjah~~

dilladoodledat said...

ini budak yg komen semua entry saye yeeee ;D hahahahha
thank u my dearrrrr
hihi gilelah refresh je ade komen
terharu tawwwww
meh cini kite hadiahkn lukisan kt die nnt nk drawing ape bgtaw je kt blog dila k ;D heheeee