Wednesday, August 1, 2012

Jadual Kursus Kahwin Negeri Melaka (2012)

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

hye peeps! yeah. hari ini adalah hari ketiga cx praktikal. huhu. dekat mana? MAIM sajo. hehe. boleh jumpa cx disitu ya. okaylah, entry ini adalah perkongsian buat mereka yang nak hadiri kursus kahwin. fokus kepada bakal pengantinlah kan? huhhu. tapi kan, tak salah if nak pergi even tak merancang pon untuk berkahwin. tak salah pun. just mentality masyarakat kita jer yang boleh pergi hanya mereka  berkenaan. :) sila tukar ya mentaliti tersebut.

click here
okay kawan-kawan, nak tahu lebih lanjut, korunk bolehlah rujuk kepada MAIM ya :) seperti yang tertera didalam gambar . if malas nak cara kat situ, tengok kat bawah :) 

PERHATIAN *cx tiru atas

1. urusetia kursus ini adalah MAIM Bentara Sdn. Bhd. dipantau oleh JAIM
2. kadar bayaran bagi setiap peserta adalah sebanyak RMM80:00
3. segala perubahan tarikh akan dimaklumkan pada masa akan datang

rujukan :
MAIM BENTARA SDN.BHD
TINGKAT 1, KOMPLEKS AL-AZIM FASA II
JALAN BUKIT PALAH 1
75150 MELAKA
Tel: 06-2829360 Faks: 06-2815637

SELAMAT PENGANTIN BARU! :)

bersatu kita teguh
"lahirkanlah keikhlasan dihatimu"

6 comments:

maszull said...

assalamualaikum cx...sesiapa nak gi kursus kawin boleh la cari cx yer...:)

tiafazunia said...

entah bila nak pergi ni :(

sha said...

nux g khusus p pyah le nux pat cuti. .adoii aii. .dh xlme . .blan 12 dh dkat . .

sha said...

ble nux khusus ney. . .nux cuti ssah.. .aduiii.. .xlme dh. .blan 12 dh dkt...

eqapiqa said...

assalamualaikum...

kursus untuk 2013 da ade ke..?

Anonymous said...

Ade utk 2013 x?