Monday, August 13, 2012

Kenali Jodohmu

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

hye peeps! malas nak berceloteh. cx saja nak share knowledge ni. :) tak payah nak percaya sangat tapi ada kebenarannya juga bila tiba masanya nanti, kalian akan merasa :) InsyaAllah. bila tibanya jodohmu yang telah Allah janjikan, kalian akan merasa sesuatu yang diluar jangka. :) 

google
adanya deria batiniah membuatkan hati kalian berdua saling dapat tahu. dan kalian dapat saling membaca fikiran dan menduga reaksi serta perasaan satu sama lainnya pada situasi tertentu.

bila kalian bersama, kalian akan merasa tenang, selesa dan tiada rasa tertekan. kalian tidak akan pernah rasa bosan walau berapa lama pun kalian bersama.

dia akan selalu ada untuk anda. dia juga selalu memahami situasi dalam hati even anda tidak memberitahu kepadanya.  

jika dia jodohmu, dia tidak akan peduli masa lalu kamu saat bersama kekasih terdahulu.  dia juga tidak malu menceritakan masa lalunya.

bila kita rasa kita selesa dan percaya untuk kongsi rahsia kita dengan sidia. kita akan terus mencari sidia bila ada sesuatu yang tidak kena. walaupun kawan-kawan ada tapi dengan adanya sidia, itulah arah utama yang dituju untuk kita bercerita.

terima kasih Ya Allah
"lahirkanlah keikhlasan dihatimu"

1 comment:

SiBudakKurus said...

cx! kenal lagi. jemputlah dtg beraye kat rumah :-) lame jugk xdtg cni. dah cantekk blog die :-)