Tuesday, August 28, 2012

Kerja Last Minute

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

hye peeps! simple entry from me. sekarang sedang buntu untuk update log book industrial training. so update blog sat. huhu. merujuk perkara diatas, yes that's me! hahah. kerja last minute. practical sebulan sahaja tapi rajin sangat tangan tak nak update log book kan. so, inilah padahnya. dah tak tahu nak update apa. jangan ikut ya kawan-kawan sekalian :)

password required *security maaa ;)
apa yang perlu disiapkan sebelum praktikal cx yang habis pada hari khamis ini bersamaan 30 Ogos 2012 adalah, update log book, submit evaluation form's trainee, update report and complete my database system. fuh~ nasib baik dah start buat report and system awal-awal, if not.. boleh tahanlah kegilaan yang melanda. jangan katakan cx seorang je, kawan-kawan lain pun sama. ahah! biasalah, student kan .

my database system home page :) *simple sajo
cx ingat lagi kata-kata blogger MyLittleWorld, beliau cakap, kadang-kadang kerja last minute ni membantu sebab kita dalam stress dan ketika itulah idea mencurah-curah datang. brainstorming gitu! :) suppose to be brainstorming diawal waktu. an an an ;p . okaylah kawan-kawan.. dua hari lagi dah nak habis praktikal! ayuh kembali ke sekolah! :) #kbai

sempurnakan amanahmu
"lahirkanlah keikhlasan dihatimu"

2 comments:

dilladoodledat said...

keje last minit is a must in my life teheee

nyra said...

untungla da siap sistem and report.