Sunday, November 11, 2012

Anak Hodoh, Suami Cerai & Saman Isteri

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

hye peeps! selamat hari minggu :) kebiasaannya hari minggu ramai blogger yang tak menatap lappy dan biarkan bagi blog bercuti. majoritinyalah kan :) sebab tu cx jarang update weekend and just join contest yang menarik perhatian cx. hehe.

credit to google
okay, kali ni cx nak share, hari ni baca surat khabar, sangat memeranjatkan apabila seorang suami sanggup menceraikan dan menyaman isteri dia sebab melahirkan anak hodoh. hahaha memang kelakar bila kita dengar dan first assumption korunk mesti cakap lelaki ni jahat kan? huhu sabar~ sila baca habis-habis dulu

hal ini terjadi di Beijing, encik suami ini menceraikan dan menyaman isteri dia sebab didapati isteri dia membuat pembedahan plastik sebelum berkahwin gara-gara nak cantik. ianya telah diakui oleh isteri encik suami itu sendiri. huhu. dan kalau korunk nak tahu, encik suami ni menang okay untuk perbicaraan saman di mahkamah. dengan jumlah RM370,000 .. kayolah pakcik hoii~


selidiklah terlebih dahulu
"lahirkanlah keikhlasan dihatimu"

No comments: