Thursday, November 8, 2012

'Muka Buku' Berwajah Baru

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

hye peeps! yeah. seperti tajuk yang telah cx tulis diatas.  muka buku berwajah baru.. atau cx yang ketinggalan? hahaha apa-apa pun, cuma Muka Buku sahaja yang lambat untuk apply application seperti ini. heheh. yelah kan, Twitter already apply this application design. an an an ;p but, it's look simple but good for us. why? sebab tiada lagi semak samun orang-orang yang connect people tu. haha. ok merapu

MukaBuku
Twitter
both cx da ada account tapi korunk tahu tak tentang account 1Malaysia.com? huhu. cx dah register. korunk?  okaylah, nothing special pun dekat situ .. just it's looks like facebook application .. :) tengok bawah ni :)

1Malaysia.com
okaylah kawan-kawan, entry kali ni macam promotion pula. heheh okaylah, semoga berjaya! *eh? haha #kbai semua!

connecting people to people
"lahirkanlah keikhlasan dihatimu"

1 comment:

Nasz said...

tak dapat lagi account 1Malaysia.com. Nantilah. hehehe.

From,

Nasz

MOHD NASER.COM