Friday, November 9, 2012

Typing Maniac

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ


hye korunk! haa. nampak tak print screen game di atas? siapa pernah main? huhu, cx dah lama tak main.. last main last year kot.. then bila last month tiba-tiba ketagih.. cx on balik.. tup-tup member cx in first rank. tercabar woo~ hahah

so as conclusion, cx pon main balik .. asah bakatlah kononnya. huhu. nak juga kalahkan member .. tiap masa mengadap tapi benda alah ni tak boleh main if kita tak tenang dan bersabar.. confirm kalah. hahaha. fact ok! ;p so it takes time actually. at last.. cx berjaya mendahului dan memecahkan rekod kawan cx. hehe  even pencapaian cx tidaklah sehebat world friends, at least cx berpuas hati dapat pecahkan rekod kawan cx. hehe. cx respect orang yang dah sampai level 36 if i'm not mistaken .. accuracy dia sangat tinggi. thumbs up la kat mereka yang gila kentang menaip.

which one is me? haha anyway, entry ni bukan entry membangga diri ok? lempang laju-laju nak? haha. #kbai

bersaing benda baik adalah bagus
"lahirkanlah keikhlasan dihatimu"

4 comments:

Anisa Anuar said...

mcm best je game ni

izzah said...

game ni org kata berhantu...dh start main tu memang akan jd ketagih payah nk berenti...so, baik xyah mulakan (saya la tu)..hehe...

maszull said...

assalamualaikumcx...memang kena bersabar pun walaupun main games apa pun...;)

Nurina Izzati said...

i'm trying to type as fast as i can right now