Friday, February 8, 2013

Moist Choc Cake, CX jual ke?

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

salam sejahtera, salam 1 Malaysia dan salam belia. eh? haha. okay kawan-kawan, kali ni cx update simple sahaja, pada 4 Februari 2013 yang lalu, cx ada update pasal birthday kek Moist Chocolate Cake Vanilla Ice Cream .. ada yang bertanya, cx jual ke kek ni? haha. terima kasih kepada anda yang bertanya. ini jawapan cx. alhamdulillah, cx actually memang jual kek ni tapi bukan seperti itu. huhu. cuba tengok gambar dibawah.

moist choc cake
cx jual seperti ini. hehe. harga? murah sajo. ini cup kecil. if beli banyak untuk business, cx kira harga lain. :) cx bisnes kecil-kecilan sahaja. setakat tambah-tambah duit poket even duit poket memang da kering. haha. berminat ke dengan kek ni? cx tak berani nak promote beriya sebab takut tak dapat penuhi permintaan. amboi berangan. haha. cx jual setakat area melaka tengah sahaja :) okaylah, cx update entry ni pun untuk jawab persoalan pembaca. terima kasih! :)

Janji Allah itu pasti
"lahirkanlah keikhlasan dihatimu"

6 comments:

AyueJean AJ said...

Sedapnya nampak kek tu CX....

CXopportunities said...

heheh nmpk je sdp.. rase tk tau agi .huhu

Nyamuk Terbang said...

mcm dh jadi trend jer kek nie..kiter bru jer makan smlm hehe

CXopportunities said...

aah ..da jd trend skrg an .huhu

amer akat said...

aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
http://slapmestore.blogspot.com/

Kisah Si Dairy said...

sedap makan sejuk2 kan...