Wednesday, March 13, 2013

Tempahan Kerjaya! Cepat!

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

apa khabar pembacaku sekalian? dah lama tidak disentuh blog tersayang ni. *tipu.  hari ini cx nak berkongsi tentang TEMPAHAN KERJAYA. apakah itu? baiklah, untuk pengetahuan kalian, tempahan kerjaya ini lebih enak didengar dengan gelaran "CAREER BOOKING" .. ayuh cx kongsikan dan ceritakan lebih lanjut mengenainya. 

Tempahan Kerjaya
CAREER BOOKING ini merupakan satu program yang diselia oleh Syarikat Eve Wills Sdn. Bhd.  Objektif utama syarikat adalah membantu bakal pelajar dan lepasan Sijil Pelajaran Malaysia merancang haluan hidup mereka selepas menamatkan pengajian di sekolah.
untuk pengetahuan kalian, tempahan kerjaya ini sebenarnya memberi peluang kepada para pelajar yang mana mereka boleh menempah atau 'booking kerjaya' dengan syarikat terpilih.  sekiranya pelajar ingin sambung belajar dan telah memberi nama untuk tempahan kerjaya, mereka dijamin akan mendapat pekerjaan setelah habis belajar. 
maka dengan itu, kalian berminat? sila tekan link yang diberikan untuk maklumat lanjut. dekat banner yang cx upload ni pun ada bagi nombor telefon dan email untuk dihubungi. okaylah. 

SEMOGA BERJAYA! Cuba tau! jangan tak cuba! #kbai

usaha tangga kejayaan
"lahirkanlah keikhlasan dihatimu"

No comments: