Friday, June 28, 2013

Sampaikan Salam Cintaku

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

hye semua! tiba-tiba rajin pula nak update blog time-time sebegini. sebenarnya tidaklah penting pun dengan entry ini tetapi sengaja cx nak kongsikan apa yang cx suka. semenjak dua menjak ini, cx macam semakin malas nak layan twitter. tetapi semakin rajin layan facebook. dan aplikasi lain yang tidak perlu kalian ketahui. hehe dan juga minggu ini, cx rajin untuk upload gambar di facebook. amboi kemain. 


okaylah, cx buat entry ini sebab lagu sampaikan salam cintaku yang asalnya dinyanyikan oleh kumpulan allycats tapi semenjak ianya dinyanyikan semula oleh adira AF, ianya semakin menjadi igauan malam cx. hahaha. pada mulanya cx dengar cover ini melalui suria.fm. kemudian cx cari video dia dan yes! cx jatuh cinta. nak tahu sebab apa? hahah sebab watak dia adalah pasangan suami isteri yang sangat cx admire. haha *okay cukup cx! kalau kalian masih belum dengar dan tengok video sampaikan salam cintaku ini, sangat dipersilakan dan dialu-alukan. cx suka dengan jalan cerita video dia. okaylah. tata! 

sampaikan salam cintaku
"lahirkanlah keikhlasan dihatimu"

4 comments:

ArELeEz said...

1st time dengor dh jatuh chenta ngan cover version yg adira wat. video clipnye pun touching abis! uhuks3..

CXopportunities said...

kan. hehe cara nyanyian yg sgt touching

Dhia Dirham said...

Oke akan ku dengar lagu ini

CXopportunities said...

hehe selamat menjamu halwa telinga.