Thursday, September 26, 2013

Candy Crush Empat Satu Kosong

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

hai semua! selamat sejahtera hendaknya! kali ini cx hendak kongsi lagi tentang candy crush saga. permainan paling berhantu yang menguasai diri kita sekalian manusia yang tiada berdaya menepis. #ehh. okay sila abaikan. sebelum ini cx ada kongsi Candy Crush Satu Empat Kosong dan Candy Crush Dua Dua Enam. Alhamdulillah sudah lepas kedua-duanya. hihi. penuh dengan kesakitan hati. #Haha


siapa yang bergelar pemain candy crush saga, dia tahu macam mana perasaan apabila tidak lepas. hahah. okay, pada level 410 ini, cx sangat sakit hati juga sebab susah sangat nak lepas. akhirnya cx main menggunakan laptop adik cx. besar sikit nak tengok. yelah selalu main guna telefon bimbit sahaja. kemain lagi telefon bimbit, baku sungguh. lagipun di telefon bimbit, dia lambat kemaskini. jika di lappy, cx dah boleh request ticket. jika di telefon bimbit, tak boleh. 

tapi alhamdulillah #kemain bersyukur lagi padahal main game sajo. haha. tidak mengapa, latih diri untuk mengucap syukur untuk apa jua keadaan yang kita tempuhi :) okay, setelah dah lepas level ini, cx sangat happy sebab beberapa motif. pertama disebabkan cx dapat lepaskan level susah payah ini, kedua sebab cx dapat kalahkan geng-geng yang selalu bertakhta tinggalkan cx kejauhan di level bawah. hahaha. okay ini entry sudah bertukar kepada entry membangga diri. dush! #kbai

semoga bahagia hendaknya
"lahirkanlah keikhlasan dihatimu"


5 comments:

YaNg AyEsHa said...

terer sgat dh tu..kite ni level 100 pun x smpai lagi..

nur farahain said...

Ain baru 139;( jaauhhhh lagii... Main pon kdg2 .

luqman zakaria said...

luqman dulu jer main..level 20 lebih pastuh dh x main dah..bosan.haha.

Kathy Rbain said...

tak pandai main game..

Kak Dell said...

Dulu gila juga main ni tapi bila asyik tak lepas level 208, terus berhenti dah tak main lagi dah...