Monday, September 9, 2013

Pembaca dari Latvia, France, Romania

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

hye everyone! dah lama cx tak tengok pageview secara details. alhamdulillah lately ni, pageview semakin baik. :) dah lama sangat tinggalkan blog kan, bila aktif semula, bagilah usaha itu betul-betul usaha. tapi tidaklah boleh cx update sehari banyak entry, at least satu atau dua entry. kalau ada masa lebih, cx updatelah lebih entry. yalahkan, nak update entry, perlulah banyak membaca dan membuat pengamatan dialam dunia maya dengan teliti. kalau salah update, mendatangkan fitnah. kan dah berdosa namanya. Nauzubillah Minzalik. jauhkanlah. biarlah perkongsian yang dibuat dapat pahala. bukan dosa. blog bukan sekadar berkongsi tetapi blog merupakan site income pahala buat kita. so, hati-hati okay kalau nak kongsi :) kongsilah yang baik-baik. InsyaAllah. :)

click picture for best view. thank you dear :)
Alhamdulillah. merujuk kepada pageviews CXopportunities for today, syukur ke hadrat Allah bila rata-rata pembaca datang membaca di blog cx. Alhamdulillah. semoga ada entry yang memberi mereka manfaat :) InsyaAllah. terima kasih cx ucapkan kepada rakan pembaca. tidak kiralah kalian silent reader sekalipun, terima kasih banyak-banyak. :) Alhamdulillah. 

Ilmu Allah itu Luas
"lahirkanlah keikhlasan dihatimu"

1 comment:

Lieya Von Jay said...

kite pernah ada penpal org Latvia tp dh lm lost contact