Sunday, September 8, 2013

Tudung Aaron Aziz? Apakah?

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

weh! tergamak! seriously. cx tak tahu tudung aaron aziz ini ada atau tidak sebenarnya. tapi rasanya macam tiada. makanya, mesti ada yang sabotaj. apakah tergamak orang yang sabotaj orang lain macam ni? anyway, kelakar pun iya juga. hahaha. sorry. gambar tersebut cx dapat ketika cx jelajah KELAB BLOGGER tadi. sebenarnya cx mencari new entry untuk dibaca, tetapi secara tiba-tiba terjumpa. tak baik tau buat macam ini! ;p
diingatkan kembali, gambar diatas BUKAN PEKERJAAN cx okay! cx dapat daripada kelab blogger. ada yang post. huhu. okaylah, apa-apa pun, tak baik tau buat orang sesuka hati. hihi. :) artis pun manusia juga. okaylah, tata~

jagalah aibmu
"lahirkanlah keikhlasan dihatimu"

6 comments:

Nyamuk Terbang said...

ayooo peliknya

CXopportunities said...

nyamuk terbang: tula kan

Kin Naz said...

wow tudung aaron aziz, kena dapatkn ni, limited edition ^_^

CXopportunities said...

kin naz: hahah silakan. kalo dpt. hee

luqman zakaria said...

haha..sape nak beli..order order..haha.

CXopportunities said...

luqman: order, jangan tak order. hihihi