Thursday, September 26, 2013

Ujian Warna Atas Talian

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

hai semua! selamat tengah hari. erk. bolehlah kan almost 1++ o'clock. hihi hari ini cx rajinkan diri dan curi masa untuk blogwalking di blog rakan blogger. Alhamdulillah berjaya. maaf jika cx terlepas pandang untuk jengah ke blog kalian. :) sedang bw tadi, cx memang selalu singgah dekat blog Pha Is tau, so hari ini sangat menarik perhatian. huhu. 

Cx's Result
nampak kan keputusan di atas? hihi sebenarnya Pha Is ada buat entry berkaitan Ujian IQ Warna ..cx pada mulanya baca entry pha is dengan perasaan yang biasa-biasa sahaja tetapi setelah cx tinjau komen yang ditinggalkan oleh para blogger yang lain, cx menjadi teruja. apa yang membuatkan cx teruja nk buat juga color iq challenge ini adalah keputusan mereka. kih3. cx nak juga tahu tahap cx dimana, makanya cx pun cuba. Alhamdulillah! itulah keputusannya. kalau dapat 0, lagi hebatlahkan korang! huhu nak cuba uji iQ korang juga? okay pergi terjah blog pha is :) semoga berjaya! ;)

ujilah tahap mindamu
"lahirkanlah keikhlasan dihatimu"

2 comments:

yana aina said...

macam menarik pula. nak test le.... zazzz ... TQ ^^

YaNg AyEsHa said...

rasa2 nya..kalau JPJ buat test mcm ni, saya lah antara org yg gagal test..teruk sungguh result saya..55 kot