Monday, October 7, 2013

Segmen 'Kami Kembar Kami Geng'

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

hit banner
[ 4 February ]

semoga ada rezeki
"lahirkanlah keikhlasan dihatimu"

22 comments:

nanakimie said...

eh,sama bulan je....nana 19hb:)

YaNg AyEsHa said...

Gud luck..:-)

Lieya Von Jay said...

slmt bersegmen :)

PakcikLie PCL said...

tak sama la kita cx..mana boleh kembar mcm ni?? selamat dapat ramai kembar..

Atiqah Norbeli said...

Kita tak sama la cx :)

Shark Kay said...

gud luck..
ada masa shark join nnti..
bulan dah sama dh tu.
hehe.

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualaikum... cx,

selamat bersegmen k.

mselim3

Cik Mun said...

goodluck ye :)

dEdEQ dE wIshEs said...

GUDLUCK YUNK :)

Muhammad Khairuddin Lim said...

tahniah....

@ainimdarif said...

hai akak! purple semua blog ni..dari segmen yang sama. kita kembar ke? http://just-myyself.blogspot.com/2013/10/segmen-kami-kembar-kami-geng.html

Farah Arina said...

yeayy , kita geng . february :D
cuma tarikh ye tak sama , hehe .

Miss Anonymous said...

Singgah sini,
Dari segmen yang sama,
Segmen 'Kami Kembar Kami Geng'
Jemput join contest ini kalau tak keberatan,
Giveaway Ulang Tahun Pertama GreenApricot

Nur Shazleen said...

Singgah sini :)

http://shastory-sha.blogspot.com/2013/10/segmen-kami-kembar-kami-geng.html

IeZwa RazK said...

Datang dari segmen yg sama. Salam perkenalan. Good Luck dan selamat bersegmen ye. Jemputlah singgah ke blog saya pulak ye :)

http://aqueiez95.blogspot.com/2013/10/segmen-kami-kembar-kami-geng.html

IeZwa RazK said...

Datang dari segmen yg sama. Salam perkenalan. Good Luck dan selamat bersegmen ye. Jemputlah singgah ke blog saya pulak ye :)

http://aqueiez95.blogspot.com/2013/10/segmen-kami-kembar-kami-geng.html

Murni Mohd Yusof said...

singgah sini =)
gud luck!
http://murnimohdyusof.blogspot.com/2013/10/segmen-kami-kembar-kami-geng.html

LienLiendot said...

salam. dtg terjah dari segmen yg sama. gudluck yer. jemput terjah blog lin pulak :D

http://lienliedot.blogspot.com/2013/10/segmen-kami-kembar-kami-geng.html

Aisha Fauzi said...

Hye Assalammualaikum. Singgah sini dari segmen yang sama :)
Kalau ada masa jemput singgah blog saya dan lihat banyak giveaway menarik ^^

http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/10/segmen-kami-kembar-kami-geng.html

Nadhirah said...

Hye :) dari segmen yg sama .

http://adichiee.blogspot.com/2013/10/segmen-kami-kembar-kami-geng.html

Nur Aljawahir Kamashah said...

Terima Kasih kerana sudi Join Segmen 'Kami Kembar Kami Geng'
Senarai Peserta dah diupdate . Boleh lah blogwalking ^^
Tarikh Tamat terpaksa dicepatkan iaitu pada 05 November 2013 [selasa]
Ada macam-2 UPDATE dan Pertukaran yang tak dapat Kami elakkan .
Boleh baca terus dilink bawah ini untuk tahu lebih lanjut ...

Terima Kasih dan Maaf atas kekurangan Segmen Kali ini :)

http://www.cahayapermata.my/2013/11/top-referral-segmen-kami-kembar-kami.html

Maisarah Aisya said...

datang sini dan follow dari segmen same . jemput ke blog sy pula

Segmen 'Kami Kembar Kami Geng'