Wednesday, November 6, 2013

Hidup Beripar :)

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

hai semua! dah lama nampaknya cx meninggalkan blog cx ini :) cx minta maaf sebab tak dapat nak bw balik kalian semua. cx juga tak sempat nak refollow kawan-kawan yang follow cx :) cx sangat sibuk kebelakangan ini. harap cx dimaafkan ya :) 

bulan oktober sehingga disember merupakan bulan yang penuh kesibukkan bagi cx. pada bulan oktober kelmarin, cx menerima kakak ipar!! :) Alhamdulillah. akhirnya cx dapat kakak! seronok okay bila ada kakak. :) almaklumlah, cx ini seorang sahaja anak perempuan dalam famili cx. makanya bila dapat kakak, rasa sangat teruja. cx daripada kecil lagi sudah berilham, jika dapat kakak, cx nak memasak bersama. miahahah! nak tahu siapa kakak cx? no need lah. huhu

credit: Mr. Google
kelmarin kongsi resepi spaghetti, hari ini kongsi resepi popia dan nasi ayam paling mudah hendak dibuat. huhu. sangat happy! Alhamdulillah. cx juga dapat adik perempuan okay. paling menyeronokkan cx adalah, mereka semua jadi rapat dengan cx dan sangat suka memenuhi permintaan cx. muhahahah! hari itu, nak makan sushi, adik perempuan @ girlfriend adik cx belikan. sekarang nak makan popia nestum, kakak cx nak buatkan esok! miahahahah! sangat seronok. seriously! okaylah. itu sahaja nak dikongsikan. be happy okay! :) #kbai

senyum selalu :)
"lahirkanlah keikhlasan dihatimu"

5 comments:

Muhammad Khairuddin Lim said...

semoga bahagia dengan kakak

dEdEQ dE wIshEs said...

NNTI CX DA XDE LAM PAMILY TU . HEHE . KNE AMIK KAT SUAMI LAK

Kathy R'bain said...

tahniah sis..

Kisah Si Dairy said...

untung betul kan dapat orang yang boleh bagi kita apa yang kita nak makan...hehehe...best2

Pha Is said...

amboi.. dah anggap macam adik.. heheh