Sunday, May 18, 2014

Online Typing Test! :)

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

hai semua! lama sangat tidak berblogging. so hai hai! cx kembali. buka sahaja blog, terus tengok new entry sahabat-sahabat pena yang lain, terus tertarik dengan entry shida. kenapa? sebab entry shida lebih kepada mencabar kepantasan kita menaip. huhu. cx suka! muehehe. okay cx pun dengan sepantas kilat, terus cx join! jom uji kepantasan kita menaip! :)

click photo to join the contest! good luck! :)

haa. itu dia result cx. aish malu iolls. okaylah, cx macam nak update banyak entry tetapi masa memang amat mencemburui kita *padahal malas. muahahaha. okaylah, next time kita jumpa lagi ya semua. okbai! :))

selamat maju jaya
lahirkanlah keikhlasan dihatimu

2 comments:

ary_lee said...

HahahahaXD
Ok. Ary kalah! HahahahahaXD
*malu je = ="
Eleh, Budak OM, memang lah terer. HahahaXD


Welcome back, btw!

CXopportunities said...

hahaha. ngade ary! :p anyway tq syg..