Monday, June 23, 2014

Comment Box Cx Hilang!

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Okay, selamat petang semua! Sekarang ini sibuk tentang system blog yang mungkin mempunyai masalah apabila bahagian untuk kita reading list all blogs hanya menunjukkan 'view more' tetapi apabila ditekan, tiada kesan langsung. Masalah system  lah tu kot.  Cx harap nanti ianya kembali normallahkan sebab susah nak blogwalking. Tetapi lain pula masalah yang dihadapi cx. Alahai since 20/6 haritu, baru semalam perasan, itupun setelah ditegur oleh blogger Ary_Lee. Terima kasih sangat. Tak tidur malam dibuatnya apabila kotak komen tak keluar dekat entry. Sedih!

Siapa yang tidak sedihkan apabila kotak komen tiada.  Benda paling penting bagi seorang blogger kot.  Patutlah tiada komen masuk padahal cx blogwalking bagai rak.  Peliklahkan? Memang tak tidur malam semalam, cx mencari apa sebab utama. Akhirnya dekat jam lima pagi, cx jumpa punca utama. Ya Allah!!! rasa nak nangis tahu tak? Alhamdulillah sangat-sangat. Rupanya, bahagian options dah tukar jadi 'hide'. Boleh rujuk gambar. Alhamdulillah, selepas betulkan sahaja, berduyun komen masuk, Okay cx tipu, takdelah berduyun. hehe. Happy sangat okay. Betul-betul buat cx rasa nak nangis. Syukur Ya Allah :').

Syukur Sangat
lahirkanlah keikhlasan dihatimu

4 comments:

Muhammad Khudri said...

mana cbox cx?
x nampak pon....

ary_lee said...

Siap nak nangis. HahahaXD

Montana said...

kena guna ruangan komen baru style heheheh ;-) saja singgah mai

MaMa MuRsYiD said...

erkk nangis betol2 ke?? haha