Tuesday, June 17, 2014

Internet Main Cak-Cak!

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ


Sedang kusyuk cx blogwalking dan kemaskini blog, tiba-tiba sahaja unable to connect to the internet. Eh! eh! terkejut cx. Cx cuba refresh banyak kali tapi masih unable. Then cx tengok sign internet di lappy, haaa ada tanda seru. Makanya memang line sedang sengaja kenakan cx. fuhh. Akhirnya, cx off internet supaya ianya kembali normal dan taraaaaa~ cx dah dapat update entry ini. hik3. Okaylah. Tata! :)

bersangka baik jom!
lahirkanlah keikhlasan dihatimu

2 comments:

Anisa Anuar said...

Biasa la tu bergurau line ni kekadang

ary_lee said...

Dah takde keje lah tu sampai main hide and seek dengan internet. HahahaXD