Saturday, June 14, 2014

Juara Idola Kecil Ultra [2014]

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Siapa yang follow Idola Kecil Ultra ini? Cx di awal-awalnya cx follow lah tetapi tengah-tengah dah tak follow. Tahu-tahu sahaja dah final malam ini. Korang macam mana? Jika dulu Id 1, 2, 3, 4 cx follow, Id 5 dan 6 tidak sebab komitmen tersendiri. Aicewah. Padahal tiada masa pergi honeymoon. Hahaha! ehh tidaklah. cx main-main sahaja. Okay sekarang cx perkenalkan juara Idola Kecil Ultra musim pertama ini. Beliau adalah Daniel!! 
Daniel
Anugerah Paling popular Idola Kecil Ultra pula jatuh kepada adik Azzam! yeah! dulu pun dia juga yang popular. huhu. Tahniahlah dik! :) 

Azzam Syam
Tahniah dik! :) Memang the best among the best! Bertuahnya adik ini apabila terikat contract album selama setahun dan wang tunai RM30 ribu ringgit. Siapa tak mahu kan? Okaylah, all the best dear for your future! :)) Cx actually suka wada tapi wada takde rezeki nak ke final. huhu. Mungkin rezeki dia di tempat lain. Siapa tahukan? :)

Tahniah Semua!
lahirkanlah keikhlasan dihatimu

4 comments:

PakcikLie PCL said...

tak ikuti tapi kebetulan tertonton td bersama anak2 pcl...memang terbaik kesemua persembahan finalis..; td pcl ingatkan antara Haris dan Azzam yg bakal jd juara...Danial pulak. ..emm macam tak puasa hati pulak ...sekadar melihat persembahan di final shj. Tq so much coz singgah n komen blog pcl :)

CXopportunities said...

PCL:
haa kan. cx pon mcm pcl jgk. igtkn harris atau azzam. at last danial plk. hurm. dah rezeki die kan :)

ArELeEz said...

leez xfollow tp, leez penah tgk idola kecil & suka kat dayana. tp, dia t'singkir awal kot.. sbb macam xnmpk kelibat dia je..

cikmisi leen said...

ingat kan azzam tau, sobb.sobb.. hoho .. tapi danial pom oke, best jee suaranya ! :) hehee ~