Thursday, June 19, 2014

Siapa ada Resdung? Cx ada Ubatnya! :)

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Siapa ada resdung? Sila angkat tangan!! Haa, cx nak kongsikan kepada kawan-kawan semua.  Memandangkan cx juga ada resdung yang tahapnya boleh tahan teruk juga, makanya cx nak kongsikan apa yang cx makan sehinggakan resdung cx Alhamdulillh sedikit demi sedikit pulih :) Cx tak tipu, penawar ini sangat bagus dengan izin Allah. :) Korang boleh baca sendiri testimoni cx di bawah. 

sila zoom untuk pemandangan yang lebih meluas. hehe
Makluman semua, cx baru makan untuk 15 hari sahaja okay sebab cx nak cuba half pack sahaja waktu itu tetapi kesannya sangat memuaskan. Cx boleh jamin pada semua kawan-kawan dengan izin Allah :) Korang boleh cubalah okay! :) Tak rugi langsung tetapi setiap orang kesannya bergamtung kepada badan masing-masing. :) InShaaAllah. Nak tahu apa produknya? Sila tengok gambar seterusnya ya. :)

klik jangan tak klik ya :)
Kepada sesiapa yang nak beli, korang boleh terus hubungi Puan Aimi ditalian +60 19-363 3478 atau korang boleh add beliau melalui facebook beliau di SINI  untuk sebarang pertanyaan dan kemusykilan. :) 

Ayuh kembalikan kesihatan kita
lahirkanlah keikhlasan dihatimu

2 comments:

dEdEQ dE wIshEs said...

DEQ ADE RESDUNG :'(

Emmy Lis said...

tak salah mencuba kan...blm cba blum tau...hehe..