Wednesday, July 9, 2014

Lelong Kasut Raya!

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Credit to Kak Long Mimi
Haha! Kecik hati sangat tau apabila gambar ini dikongsikan oleh Ipar cx, Kak long Mimi diruangan aplikasi whatsapp group. Masa awal-awal cx tengok, cx dah terbahak gelak. haha. Tak senonoh tau kak long bagi kasut macam ini. Haha. Okay-okay, korang dah beli kasut raya atau belum? Tahun ini jenis kasut yang macam mana pula menjadi pilihan hati? :) Jangan lambat-lambat ya, nanti tidak ada pula kasut raya tahun ini dan bolehlah kot try kasut raya atas ini. huhu . Just kidding! kbai!! ;p

Jangan Marah Haa
lahirkanlah keikhlasan dihatimu

6 comments:

Zuhaira Nasrin said...

Macam kiut je. Hahaha

ros_reeza said...

limited edition ni kan. hahah

Mimi Azirah said...

hahaha...ku xsgup..

ArELeEz said...

xbeli pun lg.. ntah bile nak soppingnye pun xtaulah. sbb my 'jebat' bz. hu3..

Mime MF said...

haha xsanggup nak pakai..lawakkk

Mime MF said...

haha xsanggup nak pakai..lawakkk