Friday, September 26, 2014

Bukan Rezeki Cx

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Sebagai blogger yang baru sangat untuk mengenali dunia blogging, sudah menjadi satu kesukaan apabila join segala macam segmen yang dianjurkan oleh blogger lain. Cx bukan nak up entry yang bukan-bukan tetapi sekadar meluahkan rasa dihati sebagai seorang blogger.

credit to: Internations.org
Banyak segmen yang cx join dan ada antaranya bukan rezeki cx untuk menang atau terpilih tetapi sekali terpilih, Alhamdulillah Allah beri yang terbaik. Tetapi mungkin juga sekadar terpilih tetapi masih bukan rezeki cx. Kemungkinan yang terjadi untuk menyebabkan hadiah tersebut sampai kepada cx adalah mustahil. Mungkin. Tidak mengapa, Husnudzon. InShaaAllah.  Terima Kasih kepada semua :)

La Tahzan Cx
lahirkanlah keikhlasan dihatimu

7 comments:

Yumida Huda said...

sy sering alami situasi tu
kita dah bagi details pd sponsor tp hadiah x sampai2
nanti cx rojer2 dgn sponsor tu byk kali, biar dia alert n memenuhi janji.
sponsor ni ada byk jenis, ada yg baik dia tunaikan janji, ada yg buat2 lupa n busy, ada yg juz mahukan follower sahaja.
tp sy pernah tuntut hadiah, untuk tempoh hampir setahun hadiah tu x dipos, alhamdulillah sponsor tu terus pos hadiah. even tempoh dah melangkaui setahun.

YaNg AyEsHa said...

mcm wani lah, mula2 x menang..kita pun anggap x de rezeki, tup2 yg menang x tuntut hadiah..buat cabutan baru, tiba2 kita yg dapat..tapi dapat tahu dah beberapa bulan kemudian..haha, kalau dh kata bukan rezeki kita..mmg bukan lah jawabnya..

Mila Hilas said...

npe cx? menang tp adiah x smpi ke?

Dzureen Darwis said...

Dia slalunya kalau x mengharap tu mcm eh tetiba dapat tp kalau mengharap sangat2 x pernah dpt hehe

Keri Ikhwan said...

try la mesej penganjur tu slow2.. klu memang dah niat dia taknak bagi nk buat camne.

dah lama x join segmen ni.

ros_reeza said...

jangan putus asa yer..

CT Humairah said...

alaaa akak CX hihi.. samalah kita. CT banyak join jugak tapi tak menang. join nak support kawan kawan..