Saturday, September 20, 2014

Giveaway 2014 Mialiana.com

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ



Giveaway 2014 Mialiana.com bermula pada jam 8.30 pagi 20 September 2014 hingga 11.59 malam 30 September 2014. Menawarkan hadiah yang bernilai RM1,495.80 untuk dimenangi. Senarai hadiah ada di SINI.

Semua blogger dijemput join untuk menyertai Giveaway ini.

Syarat-syaratnya :

1. Wajib Follow Blog Sponsor
MiaLiana
Aynora
SewaKeretaSabah
ProvideNetwork
TengkuButang
IeyzartdSyahieyr
FuzaMusa
YatiAdam
ZafirahZarrae
Cekelatmanih
DayangDeno
EngkuMuzahadin
PetakBunga
AinimRashihah
KaryaMahirah
Azhafizah
Zaidalifah
FatihahFazlin
FatinFarhanah
NiaEmkay
SyiraLokman



2. Wajib Like Fanpage Sponsor

























3. Buat entri bertajuk Giveaway 2014 Mialiana.com

4. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.

5. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI


40 pemenang bertuah akan dipilih melalui random.org dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 10 Oktober 2014.



Good luck!



klik pada banner untuk join....

All the best!
Lahirkanlah Keikhlasan Dihatimu

28 comments:

tarmizi said...

http://www.mizisempoi.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

Encik JI said...

banyaknya nak kena follow ngn like. kikiki

Yumida Huda said...

all d bez cx
moga kita sama2 ada rezeki nanti

ros_reeza said...

moga berjaya :) ada join jugak.

CT Humairah said...

gigihnyaaaa kena like semua tu hehehe..

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

salam..singgah cn
http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

Cik Adda said...

Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Cik Adda singgah , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)
- http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html (10oct)
- http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/09/birthday-giveaway-by-shad.html (20oct)

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi

Iola said...

hai ! how are you..singgah dari segmen mialiana juga hehe..all the best for us :D

jemput semua bloggers untuk meriahkan GA ini ya :)
http://iolacaviarofficial.blogspot.com/2014/09/september-giveaway-party-hosted-by-iola.html
thanks :D

Cik Ash said...

assalamualaikum...Singgah dari GA yg same...good luck for you..
http://cikash.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

white lily said...

singgah melawat ^___^ goodluck! hiks.

[ http://naalisaa.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html ]

Azwar Syuhada said...

Good luck! Datang terjah dari segmen yang sama.. :)

http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

Hidayah Mohamad said...

Good luck.

Jemput join Giveaway Saya Nak Sihat. Hadiah LUMAYAN akan diberikan kepada 5 org pemenang. Hadiah bernilai hampir Rm1000

http://hidayahbtmohamad.blogspot.com/20.14/09/giveaway-saya-nak-sihat.html?m=0

Sofu Hashim said...

Singgah dr GA yg sama...moga berjaya

http://ummi2m2s.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

Mia Liana said...

Salam. Terima kasih sudi join Giveaway 2014 Mialiana.com.

Senarai peserta telah dikemaskini dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 10 Oktober 2014.

Good luck (^_^)

Cikgu Norazimah said...

Singgah dari segmen yang sama..all the best ;)

http://www.cekgunorazimah.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

Yun Sing said...

Singgah sini dari GA yang sama :)

Siti Nooryanawati Mohamed said...

Assalamualaikum.
Singgah dari GA yang sama. Good Luck (^^,)
Jemput singgah blog saya juga yer, YANA PINK BLOSSOM
Done follow here~

Maria Firdz said...

Salam ziarah dari segmen yang sama:

http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

Semoga berjaya... (^_^)

Siti Norasikin said...

good luck..:)
http://ciksitionline.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

sha dhira said...

Salam, shad blogwalking dari ga yang sama,
http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

yong norliza said...

singgah dr segmen yg sama ~

http://flizzy86.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

yong norliza said...

singgah dr segmen yg sama ~

http://flizzy86.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

Hajar Rash's said...

singgah dan follow

Mayang ABDUL RAZAK said...

dr segmen yg sama .. done follow... jom singgah http://mayangbakingmadness.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

Mia Liana said...

tahniah..

http://www.mialiana.com/2014/10/pengumuman-pemenang-giveaway-2014.html

fadhil eda said...

singgah sini

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html