Wednesday, October 1, 2014

Bahana Facebook

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

credit to abg ben

Haa betullah tu abg ben. cx sokong sangat sebab zaman sekarang ini ada macam-macam orang. cx since diploma cx create new account dan hanya khas untuk orang yang cx kenal sahaja, lebih terperinci privacy nya hanya approved apabila dah pernah jumpa serampang empat mata. haa gitu. poyo tidak? haha! nasiblah korang nak kata cx poyo or what so ever, yang penting keselamatan terjamin. Tetapi, account Facebook cx telah lama cx deactivated. Niat hati nak permanent terminated tapi apabila difikirkan semua kenalan ada disitu, makanya deactivated adalah pilihan  terbaik.

cx sekarang cuma ada Facebook cxopportunities blogspot sahaja. The real account of me, dah lama terkubur. Haha! Malaslah nak layan facebook. Kalau tiba-tiba muncul pun gara-gara game. Mueheheh. So korang sila take action untuk lebih berhati-hati! :)

all the best!
lahirkanlah keikhlasan dihatimu

3 comments:

Siti Rohaida Yusof said...

betul tu,masa baru-baru nama diorang lain..bila dah jadi friendlist kita ,lain pulak namanya

ros_reeza said...

setuju. jangan kerana nak mengejar jumlah friend yg ramai di fb, sanggup add org yg x kenal..

CT Humairah said...

yes setuju !! macam macam friend request pelik pelik memang tak lah nak approve. even tho tengok mutual fren cem ramai tapi still tak kenal. but CT banyak approve students and then stress sebab tengok post post diorang banyak mengarut aje.. unfriend kang tacing pulak..