Wednesday, October 1, 2014

Buaya Terlepas Dari Zoo Melaka!!

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Terlalu banyak entry cx nak up tetapi semuanya terpaksa delay atas sebab tertentu. bukan main payah nak online. Padahal 24/7 wifi on. Haha Biasalah komitmen dah jadi isteri orang kan. ehh ;) *macam ada sedikit penipuan disitu. haha! sila tolong percaya.


29/9 iaitu dua hari lepas gempar tentang buaya terlepas di ayer keroh zoo melaka. Cx tak tahu okay tentang hal ini waktu itu. Ianya memeranjatkan cx sebab cx memang lalu jalan ayer keroh time itu, ehh iyakah lalu? ntah tiba-tiba confuse. miahahahah!

Cx tidak tahu kesudahan cerita. Apa yang penting, caption post nak terbaik! #BuayaTueNakPergiMcD. haha! pon bolehlah kan. Tak habis lagi kisah harimau baham manusia di zoo delhi, timbul pula kes buaya ini. Melaka pula itu. Mujur tiada kemalangan jiwa. kbai.

Alhamdulillah
lahirkanlah keikhlasan dihatimu

1 comment:

CT Humairah said...

peergh sampai naik ke jalan raya. tapi ini bukan first time kan buaya terlepas kat melaka. dulu pun ada rasanya buaya terlepas and masuk tasik and attack orang. isk isk nauzubillah..