Friday, October 10, 2014

Game: Uji Ketajaman Mata Anda!

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

holla! selamat malam semua! Cx 'bu you' (taknak) cakap banyak. Korang nak test ketajaman mata korang? Game ini memang best! huhu okay Jom Klik Kuku Kube!

Cx's Husband's anwers. 
Berikut gambar di bawah adalah jawapan cx. Geram apabila tak mencapai target untuk kalahkan en.suami. Geram geram geram. huhu  Korang boleh test sendiri dan nanti boleh share di sini ya. all the best! 

berpinau mata oii. Cx's anwer
cx masih sedang berusaha lagi dan lagi untuk mengalahkan en.suami yang bertungkus lumus mencapai targetnya iaitu 50. cx macam mana? *GaruKepalaKejap #kbai

Selamat Mencuba!
lahirkanlah keikhlasan dihatimu

7 comments:

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Rajinnya nak buat test2 camni.
Hehe..

Mar Mansor said...

apa ni ek?

Keri Ikhwan said...

Surrender dah ni. Sakit bijik mata

ayra said...

ayra baru saja main dengan husband malam tadi. syok-2.. tapi dapat score 42 paling tinggi. score 39 sje tak habis2 hehe..

Amy J said...

saya ada try juga! tapi saya dapat 29 je paling tnggi. hahahahaha -.-

CT Humairah said...

game ? hihi.. cute aje hasben and wife main game kat tepon kekeke..

Intan said...

saye main ni paling tinggi 19 je