Monday, October 27, 2014

Geram!! Click link blog, keluar lain!

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Salam Isnin buat semua pembaca.  Tidak kira pembaca golongan apa sekalipun, suka atau tidak suka, korang dah pun berada di ruangan blog cx. Terima kasih. ikhlas. :) Tidak mahu menulis berjela. Straight to the point sahaja ya.


Nampak tak gambar di atas? Sebenarnya begini, cx tekan url seorang blogger ini sebab nak baca entry beliaulahkan. Tetapi apabila cx tekan, cantik dah buka blog beliau tetapi around three second sahaja, terus pap! keluar benda alah seperti di atas. Cx bukan sengaja mengada nak up entry macam ini okay. Kerana, perkara ini sudah banyak kali berlaku. Bukan seorang blogger sahaja tetapi ramai. 

Cx jadi bengang apabila nak baca tak dapat. Belum kes iklan bertepek segedabak gajah dekat entry lagi kan? Macam SINI. Lagi tekanan. *sigh. Cx tidak tahu apa punca link keluar seperti di atas. Makanya memang cx pangkah terus malas nak layan. Siapa rugi? Bukan korang sahaja, cx pun sama rugi sebab tidak dapat ilmu yang dikehendaki. Sekian.

Hidup Bersandarkan ilmu
lahirkanlah keikhlasan dihatimu

10 comments:

Nao Mei said...

Ngamok ktk dik.hahaha..sabar eh..cik akak salu juak pia..akak ng orang sarawak...tinggal arah sibu sarawak..kenak tek..

Siti Rohaida Yusof said...

tu yang malas nak singgah blog bila keluar macam2 benda kan...

Prince of Noob said...

ni biasanya kalau blog bukak pakai handphone dia keluar iklan tu disebabkan iklan2 yang dia subscribe. mungkin iklan tu hanya mesra pc sahaja tidak mesra handphone.

btw done follow u, follow mine too :) - Noob

CXopportunities said...

oic. baru tahu. thanks a lot! Prince of noob :)

DeAnnA said...

kamek pon mengalami masalah yg sama..alu xda mood nk baca

Yumida Huda said...

kmk pun iklan ngadang baca entry ya malas mok baca. terus pangkah x.

Mar Mansor said...

nape jadi camni ek..tak penah jumpa lagi..so far saya BW mana2 blog via enpon takde masalah..cam bukak kat pc je..emm..
blog saya ada x ek...please2..nk tau gak

Amy J said...

saya x sure la pasal ni, saya x pernah lagi BW pakai enfon...

Jazz Lover said...

Sabar jaklah. Kalau dapat ditutup tak apa jugaklah. Nie mesti tak dapat baca lagi lepas iklan tu muncul kan.

Yumida Huda said...

wokeh. kelak kmk siasat. makseh. teguran membina ya