Friday, October 24, 2014

Hay Day Halloween Costume!

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Siapa main hay day game? hehe. Cx baru sahaja lagi menjinak dengan hay day game ini. Gara-gara handphone dahulu kala tidak boleh download, makanya sekarang cx kemaruk haha!

credit to diri sendiri. boleh? haha
Haa, tadi saja tengok hay day cx, tiba-tiba keluar view malam. ehh dah pelik. apabila continue open sahaja, dapat letter daripada gregs. Rupanya sempena Halloween. oic. Lepas itu, sedang sibuk bercucuk tanam, tiba-tiba time nak collect susu, ternampakkan haiwan-haiwan tersebut pakai Halloween costume. alololo comel. haha. Tersengih cx sorang-sorang. mueheheh.

aku perati je perangai kau
lahirkanlah keikhlasan dihatimu

2 comments:

Jazz Lover said...

Ramai yang main benda nie. Kecuali saya sebab hp saya tak moden :(

CXopportunities said...

alololo. jgn ckp mcm tu. dulu po cx sama mcm awk. hp tk moden. cx faham. :)