Wednesday, December 10, 2014

Badminton Jom!

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

credited
Holla everyone! Alahai lamanya rasa tak update blog tercinta intan payung ucuk2 ni. ehh! .okay korang semua apa khabar? Moga sihat belakalah ya. 

Sementara menanti encik Suami beriadah di petang hari, di dalam court badminton yang tiada deruan angin meniup lembut, cx mengambil kesempatan untuk kemaskini blog. Akhirnya ada masa. aicewah. Macam sibuk bebenau. Hehe

Siapa suka main badminton? angkat tangan cepat! Lamanya cx tak main badminton. teringat arwah abah, Jaguh segala jaguh badminton dan kini abah sudah tiada lagi. rindu. 

Okay okay. Walau sesibuk mana, walau sehebat mana perjalanan dunia yang dikejar, jangan lupa jaga kesihatan baik-baik. Beriadah mampu meningkatkan tahap kesihatan kita. InShaaAllah. take care semua! kbai.

Sihatkan badan, cerdaskan minda
lahirkanlah keikhlasan dihatimu

4 comments:

Jia Rizaira said...

lama dah tak main badminton..

Deanna Morni said...

kamek agkt tangan..mek suka badminton...hihihihi

Iola said...

berbulan dah tak main ni

CT Humairah said...

bestnya CX boleh pegi briadah.. CT balik penang aje tak ada geng nak buat pape xtiviti..