Thursday, December 18, 2014

Pirate Kings! Siapa Invite CX ni?!

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Amboi! ramainya dok invite cheq main pirate king ni! Siapa asyik sahaja invite cx ni? Sila angkat tangan cepat! Okay cx nak block depa semua yang asyik invite cx game. Upst! no no no no! mana boleh! huhu. Cx bukan block kawan-kawan tapi cx block game sahaja. Nak tahu cara block game? boleh ke 'Cara Block Game di Facebook' .. Tekan sahaja link tersebut ya kawan-kawan. Okay mai sat pakat dok ramai-ramai depan cheq, cheq nak ceghita sikit.

pirate king
Okay, sebenarnya asalnya cx di invite untuk main pirate king ini oleh kawan cx. Kemudian, cx cakaplah dekat encik suami yang cx nak main game ini dan nak install lah kan? tup-tup cx dapat invitation game ini daripada encik suami cx pula. Cx apalah lagi, cakaplah dekat encik suami, 'mana aci! kita suruh dia tengok sahaja game itu tetapi dia dah install dan main dulu' . kan? So, cx pun mainlah game ini. Pada mulanya macam bosan tetapi apabila dapat menyerang dan mencuri! Miahahaha! memang jadi lanun sungguh! Muehehehe. Seronok habak hang! huhu

Kepada sesiapa yang mendapat invitation cx untuk game ini, cx mohon maaf ya. Sebenarnya apabila kita invite game untuk kawan-kawan main, kita dapat extra 10 spins. Then apabila kawan-kawan yang dijemput itu mula main, kita dapat lagi extra 20 spins. Main game ini memang gila spin sebab nak dapatkan defend, spins, steal atau attack. Cubalah main game ini if berminatlah. huhu. Okaylah, nak sambung buat kerja. *kerjalah sangat! muahahah. kbai!

Pupuk amalan mulia dihati
lahirkanlah keikhlasan dihatimu

5 comments:

Jane said...

alahai paling malas main game yg kena invite2 ni...penat nak tggu heh heh

Wanie Masduki said...

Salam CX..lama dah rasanya tak main game..hehe

Deanna Morni said...

heheehe..patut laa ramai kwn2 len invite game...dapt extra spin rupanye...

Iola said...

dah lama tak main :(

CT Humairah said...

hahaha CT memang tak minat main game.. tapi kalo da skali main takot addicted..