Wednesday, January 14, 2015

Kajian Susulan Status Pekerjaan

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Hai semua! Lamanya tak update blog. Almaklum, mak mak memang sibuk jaga anak-anak. Miahahah. okay just kidding. Cx terpanggil nak update banyak perkara tetapi masa tidak mengizinkan. Alhamdulillah hari ini berkesempatan.

graduan.moe.gov.my/updated
okay nampak tak gambar di atas? haa, korang ada dapat tak melalui email? Okay sebenarnya email kajian susulan graduan ini dah lama cx dapat since last year but then cx abaikan. Hahahah. teruk sungguh tetapi akhirnya cx update juga sebab ini adalah kaji selidik yang melibatkan kerjasama kita dengan government, Makanya akan ada peluang-peluang yang cerah seandainya kita belum bekerja atau baru bekerja atau sudah bekerja. Mudah-mudahanlah kan atau ianya auta semata? anyone? huhu

Kaji selidik ini tujuan dia ialah bagi meninjau perkembangan kerjaya pra graduan yang telah sekian lama berada dalam pasaran kerja. Kaji selidik ini dibawah seliaan Kementerian Pendidikan Malaysia. Makanya cx baru sahaja update kaji selidik ini setelah beberapa kali email ini masuk ke inbox . Rasa macam penuh pula inbox. huhu. So, cx pun jalankan tanggungjawab. huhu. Korang bagaimana? Sekejap sahaja nak buat benda ini, dalam lima minit dah boleh siap. Tak percaya? pergilah update. huhu. okaylah babai. 

Sayangilah Daku
Lahirkanlah keikhlasan dihatimu

2 comments:

Jazz Lover said...

Tak pernah g dapat email yang macam tu. Heheh.

CT Humairah said...

CX ooo CX ya Allah lamanya CT tak singgah sini.. mai jalan sini jap hehe..