Monday, February 23, 2015

Kajian Susulan Status Pekerjaan : Hadiah Cabutan Bertuah!

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Hai korang! ingat lagi tak cx pernah update tentang Kajian Susulan Status Pekerjaan yang pernah cx update sebelum ini? Haa, jangan tak tahu ya kawan-kawan KSSP ini ada menyediakan cabutan bertuah buat alumni-alumni yang memberi kerjasama. Fuh! terbaik hadiah dia. Rugi rasa bila masa dapat email tu, cx abaikan sahaja dan hanya update apabila dapat email ke dua. Huhu. Bukan rezeki. 

tekanlah untuk besarkan dia. ataupun boleh klik SINI untuk ke senarai asal
Haa nampak tak hadiah dia apa? Apple Iphone 6 tu! Ada yang dapat Samsung Note 4 lagi. fuh! Gongxi! gongxi! tahniah! tahniah! memang betul-betul durian runtuh untuk alumni tersebut. Cx malas nak hide nama sebab memang dekat situ tak hide pun. hehe. mana ada maklumat peribadi yang terpampang kan? heheh. okaylah, korang boleh cek dekat link yang cx bagi. Kalau nak lagi senang, pergi cek email sendiri. Dia ada bagi email kepada pemenang. Tahniah! 

Gongxi Nimen!
lahirkanlah keikhlasan dihaitmu

4 comments:

Mrs Yatie said...

Murah rezeki depa kan ;)
hi dear ;)
jemput join iPhone 5S Giveaway ni ya :) tq

Mardiah Diana said...

Salam singgah sini jalan2 sambil kita follow...


http://www.mialiana.com/2015/02/senarai-url-blog-13.html

Julia Jamaludin said...

singgah follow sini :)

Nao Mei said...

Untung dirik mun dapat seketul nak dik....hihi