Tuesday, April 14, 2015

Dinner: Mr.Prince?

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Holla! hari ni nak berceloteh dekat blog kesayangan yang dah lama sangat terbiar. Iyalah, orang kata sayang bini tinggal-tinggalkan, sayang anak tangan-tangankan. ehh! haha. okay hari ni saja nak share cerita. Bukan cerita apa pun, saja nk kongsi. Sedikit peribadi. aicewah. bukan selalu share benda peribadi dekat blog ni. kan? keh3. Hanya orang yang biasa baca blog cx ini sahaja yang tahu cx selalu ke tidak share hal peribadi. meh3.

credit to Mr.Husband
Nampak tak hamper dekat atas? Kemain menang dua hamper tapi yang paling tak menahan, hamper besar tu punya title. amboi! hamper kecil tu lucky draw jer. Tiba-tiba diumumkan menang sebagai Mr.Prince untuk dinner malam itu. Fuhh!! My husband is Mr.Prince?? kemain lagi dia.  Balik jer rumah terus en.husband cakap, next dinner, iolls ikut okay. Miahahaha! en.husband nampaknya pandai membaca apa yang berlegar di fikiran cx. huhu. laki den tu. muahahah! #kbai

Halal itu Indah. Alhamdulillah
lahirkanlah keikhlasan dihatimu

3 comments:

Yumida Huda said...

kropok power ring ya nyaman. peberet. kmk mun lucky draw nang iboh jak..slalu xda lucky..hihi

Siti Yang Menaip said...

next dinner hasben Akak CX mesti target dia jadi mr.prince n akak jadi princess nyaaa ehehe..

stock jajan sebulan tu.. banyak..

Mar Mansor said...

saya nampak super ring tu ha,,,menggoda