Monday, April 27, 2015

Sensitif Sangat!

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Hi salam isnin buat semua pembaca. Semenjak beberapa bulan kebelakangan ini, cx menjadi seorang yang sangat sensitif.  Sangat dan sangat.
Credited. Tq.
Rasanya cx tahu kenapa terjadinya perasaan macam ini.  Tetapi memang tak boleh nak bendung.  Sungguh.  Contoh kalau suami cakap something yang biasa pun, boleh meleleh air mata. Kemain sensitif lagi gamaknya.  Selalulah nanti en.suami pujuk but then lagi laju air mata mengalir . Hahaha.  Pelik-pelik je. 

Kadang-kala rasa overnya diri ini apabila cakap sikit sahaja terus cememeh. Alahai .. Tetapi memang tak boleh nak elakkan. Bukan sengaja suka-suka buat tapi dengan sendirinya datang tanpa diundang. Fiuhh. Korang bagaimana? Tipu jika kata tak pernah alami perasaan pelik-pelik ini lebih-lebih lagi wanita. Betul tak? Huhu kbai.

Mudahan sempurna
Lahirkanlah keikhlasan dihatimu

5 comments:

Ilaa Suhailaa said...

haii CX..da lame x menyinggah cni..btol CX..ati perempuan ni macam daun semalu..mudah tacink kan..setuju2! :)

Umi Wish said...

Sama la dgn kmk. Mudah tacing. Semua perkara rs nk emosi. Sensetip. Cepat jak air mata turun

Mar Mansor said...

biasa la tu cx..pembawakan

Deanna Morni said...

betul2...kdg2 ada masa kita nang rasa sensitip jak....mungkin sbb hormon...huhuhu

Siti Yang Menaip said...

ada saja period of time yang mood kita pelik2.. kadang tu mmg kita tak tahu punca apa pun.. hihi.. da ok ke mood CX tu ? =)