Thursday, August 13, 2015

Candy Crush Enam Satu Tujuh

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Salam khamis semua! Okay pagi ini nak kena pergi GH sebab ada appointment dengan doktor pakar. Hopefully tak kena tahan wad. Huhu. Taknak duduk hospital! Haritu pon baru keluar. Tiga hari pon dah bosan. Inikan pula dekat dua bulan nak kena stay? Menangislah nak. Huhu. Doakan cx ya. Pukul sebelas appointmentnya. Cx masih dekat rumah. Malas nak drive. Hahah!

Ehh dah beralih topik pula. Okay jom. Cx dah lama tak main candy crush sebab asyik tak lepas. But then semalam lepas pula. Hahaha makanya diteruskan tapi hampa.. failed manjang. Haahah nampak mudah tapi payah. Fiuhhh~ Paling tak best apabila tinggal satu sahaja jelly. Gggrrrr!! Dah dekat sepuluh kali dah ni dok ulang level ni. Hahah. Sampaikan en.suami kata, "nak abang lepaskan?" Aicewah! Tahulah en.suami dah jauh nun di sana meninggalkan cx. Huhu


Nampak tak kegeraman yang ada? 1 more jelly babe! Tension! Hahahah! Atlast malas main dah. Tunggu bosan nanti baru main balik. Hahahha. Okaylah. Nak gerak ke GH! May Allah ease everything for us today :) Takleh main telefon ya anak-anak, mak nak drive ni. Hehe kbai~

Have a good vibes!
Lahirkanlah keikhlasan dihatimu

4 comments:

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualaikum....

ok.. hati2 memandu. Moga selamat perjalanan ke hospital..

mselim3

Nasz said...

saya pun dah lama tak main candy crunch. huhuhu.

Jemput ke blog saya.

www.nasznadzeri.com

Siti Yang Menaip said...

take care CX.. moga dipermudahkan urusan.. lama CT x singgah sini..

amboi peminat candy crush rupanya.. CT main gak tapi adalah few stages je hehe.. spesis cepat givap CT ni..

Cikna said...

Cikna xprnh main candy crush,kesiankn...huhuu....